Workshop Beauty Ritual

Kijk je wel eens in de spiegel en zie je dan een doffe huid, wallen onder je ogen of beginnende rimpels? Of heb je last van spanningshoofdpijn of spanning in de kaken? Hier is een oplossing voor! Krijg een verbeterde huid, een stralend gezicht en jongere uitstraling na het volgen van de workshop Beauty Ritual.

In anderhalf uur  leer jij hoe je door middel van een paar simpele stappen jouw huid verbetert. Na deze workshop kan je thuis direct aan de slag, waarna je al na een week het verschil ziet.

Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Een etherische olie die het collageen in je huid verbetert. En een guashasteen, een platte gepolijste halfedelsteen, voor het ‘scrapen’ van je huid.

De workshop bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte. Na afloop ga je naar huis met jouw guashasteen, flesje olie en het stappenplan.

Prijs:             € 49,95

Duur:            1,5 uur

Keuze uit de volgende data:

Dinsdag        5-10-2021              19.30 uur

Maandag       11-10-2021            19.30 uur

Zaterdag       16-10-2021            10.00 uur

Locatie:        Praktijk Annette Kloosterboer

Lindenlaan 149a,

185LG Amstelveen

gezichtsreflexologie

Meld je direct aan of neem contact op voor meer informatie met Annette Kloosterboer door te bellen naar 06 – 515 73 600 of stuur een e-mail naar info@praktijk-annette-kloosterboer.nl

De regels van het RIVM worden nagevolgd. De ruimte wordt geventileerd, er zijn luchtfilters en er kan voldoende afstand worden gehouden tot de andere deelnemers.