ENERGIE IN BALANS

Energie in balans

Tijdens de workshop Energie in Balans leer je energie bij een ander in beweging te brengen. Met een eenvoudige en snelle behandeling kan iemand weer in evenwicht gebracht worden. Dit kun je toepassen op iemand die snel een opkikker nodig heeft. Ik leer je om het lichaam aan te raken op de juiste plaatsen en op de goede manier waardoor in 10 minuten de energie weer stroomt, waar die eerst vast zat.

Eerst geef ik een korte uitleg over de achterliggende theorie en vervolgens gaan we aan het werk. Het is vooral doen en ervaren, waaraan deze workshop zijn kracht ontleent. Alles wat je leert is thuis of op iedere andere plek makkelijk toe te passen. Een cadeautje dat je iemand kunt geven op ieder moment dat hij of zij dat nodig heeft. Vooral in deze hectische tijd is zo’n snelle opkikker praktisch. Iedereen heeft een drukke periode achter de rug en sommigen hebben lang last van het wisselen van wintertijd naar zomertijd. Juist dan is het heerlijk om de energie weer te laten stromen!

 

Het is een praktische workshop die slechts 2 uur in beslag neemt. We werken in principe in paren dus het is handig als je je met 2 personen aanmeldt.
De prijs is € 25,00 per persoon.