KOSTEN EN VERGOEDINGEN

Kosten

De kosten voor de meeste behandelingen bedragen met ingang van 1 februari 35 EUR per half uur of 60 EUR per uur. Omdat je bij een aantal behandelingen gemiddeld 12 behandelingen nodig hebt, bied ik ook een 10-strippenkaart aan ter waarde van € 500,-. Hiermee bespaar je € 60,- in totaal.

Bij voldoende interesse in OSHO Active Meditaties organiseer ik een meditatie bijeenkomst. Hiervoor vraag ik een bijdrage in de kosten.

 

Vergoedingen

Omdat ik lid ben van de bond van Europese Reflexologen (B.E.R.), wordt in 2024 een deel van mijn behandelingen vergoed door een vele grote zorgverzekeraars zoals;

Zilveren Kruis
De Friesland
Fbto
Interpolis
ProLife
ZieZo
De Christelijke Zorgverzekeraar
Gemeente Optimaal
Gemeente Amsterdam
AON Vitaal
A.S.R. verzekeringen

Disclaimer: het is van belang dat u bij uw zorgverzekeraar navraagt of de aanvullende polis ook de reflexzone therapie van de BER (Bond van Europese Reflexologen) vergoedt.

Daarnaast kunnen onder bepaalde voorwaarden de kosten voor opleidingen, workshops en cursussen door zelfstandigen (ZZP) als kosten worden opgenomen in hun boekhouding. Door particulieren kunnen deze kosten vaak (deels) worden afgetrokken in uw belastingaangifte. Zie voor meer informatie de belastingdienst.

DISCLAIMER: De B.E.R. kan geen enkele garantie geven inzake de juistheid of bijwerkingen van bovengenoemde informatie, omdat wij afhankelijk zijn van externe informatiebronnen. U kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen. Alleen de behandelingen van onze beroepsleden van de B.E.R. worden vergoed.

LET OP! De vergoeding is afhankelijk van het aanvullende pakket dat u (als verzekerde) heeft afgesloten bij uw verzekeringsmaatschappij.