REVIEWS

Dit zijn een aantal reviews van klanten over hun ervaring met Praktijk Annette Kloosterboer.
Wil je ook een review schrijven? Klik dan op de knop hier onder.

Inge

Ik heb vaak last van mijn onder rug. Jaren bij een fysiotherapeut onder behandeling geweest maar zonder succes. 
Annette heeft met voetreflex en rug massages mij klachten vrij gekregen!!! Top!!! dat Annette afgestudeerd fysiotherapeut is geeft mij het volste vertrouwen in de massages en oefeningen.
De voetreflex behandelingen geven gelijk ook een hoop energie.
Echte aanrader!!!! ik ben fan….

Hanneke

Ik kom inmiddels al jaren bij Annette voor heerlijke schouders, nek en rugmassages. Toen ik voor het eerst bij haar kwam, zat mijn onderrug behoorlijk vast. Had een flink aantal behandelingen nodig om hier helemaal verlost van te worden. Maar na een x-aantal behandelingen is haar dat toch gelukt.  En ook met de vervelende knopen in mijn schouders weet zij heel goed raad. En ondanks dat de problemen in mijn rug voorbij zijn, blijf ik naar haar toe gaan om te zorgen dat alles lekker soepel blijft en de boel niet meer vast komt te zitten. Kan het echt aanraden.

Marcel

Ik ben een paar keer bij Annette geweest met een flinke blessure. Hoewel ik eerst een beetje sceptisch tegen het hele energie verhaal aankeek, moet ik zeggen dat ik echt een groot effect heb gemerkt. Niet alleen namen mijn pijnklachten snel af ook de hele genezing ging opeens veel sneller dan ik de weken voor ik bij Annette kwam. Een paar behandelingen van Annette zijn echt een goede investering als je je lichaam nodig hebt.

Sanne

Toen ik de eerste keer bij Annette kwam voelde ik mij meteen op mijn gemak. Via internet ben ik bij haar terechtgekomen toen ik een voetreflex therapeut zocht.
In Amstelveen kwam mij dat het beste uit. Ik heb veel last van overgangsklachten en wordt (inmiddels werd gek) van de opvliegers en mijn stramme gewrichten en spieren.
Na 2 behandelingen was ik van mijn opvliegers af en zat bomvol energie, ik slaap beter.
Naast de voetreflex heel prettig is heeft het zeker effect.  Mijn spieren voelen ook beter en niet meer zo stram en zwaar. Voor herhaling vatbaar

Bo

Ik kwam bij Annette met de klacht van stekende pijn in de heup. Eigenlijk had ik een massage verwacht maar Annette wilde het eerst met kleuren punctuur proberen.
Zelf ben ik nogal een nuchter down to Earth persoon en geloofde er totaal niet in.
Met een groene ‘zaklamp’ moest ik rondjes draaien op de pijn plek. Ik ging de deur uit met het idee van wat een maf gedoe.  Annette zei: ‘ als het niet helpt krijg je een gratis massage of een andere behandeling. Omdat ik eerder voor deze klacht bij de kraker was geweest had ik in deze behandelwijze totaal geen vertrouwen.
De volgende dag waren de klachten voor het eerst na 2 maanden verdwenen! Ik dacht nog dat is toeval maar de klachten zijn weggebleven… Dank Annette! Je hoeft er dus niet in te geloven om het effect te laten hebben.