Study Facial Reflex Therapy

the original method by Lone Sorensen

Reflexologie opleidingen bij Lone Sorensen

Ik heb zelf een groot aantal cursussen in de loop der jaren gevolgd bij Lone en sta dan ook volledig achter de methode die zij hanteert. In samenspraak met Lone bied ik een aantal van de cursussen die ik zelf gevolgd heb, aan op mijn website. Heb je interesse, dan kun je altijd contact met mij opnemen voor meer informatie. Als je doorklikt op “boek een cursus” kom je op de website van Lone, waar je de cursus kunt boeken. Ik ontvang dan een kleine vergoeding en het kost jou niets extra.

Facial Reflex Therapy Course

De gezichtsreflextherapie cursus bestaat uit 5 makkelijk te volgen modules.

Wat is gezichtsreflextherapie?
Gezichtsreflextherapie sorensensistem TM is meer dan 20 jaar geleden ontwikkeld door Lone Sorensen. De therapie kan worden gedefinieerd als een reflex techniek gebaseerd op de neuro biochemische actie die ontstaat uit de stimulatie van een gebied of punt op het gezicht die een algemeen of gedeeltelijk effect heeft op verschillende gebieden van het gehele lichaam.
Gezichtsreflextherapie is gebaseerd op 7 stappen die de observatie en stimulatie van verschillende gezichtszones bevatten.

De volledige cursus bestaat uit 118 uur van intensieve online lessen en 16 uur hands-on training bij mij in Amstelveen of in Barcelona, Spanje, met Lone Sorensen. Elke module bevat testen. De volledige cursus is in totaal 118 uur, inclusief de tests en de hands-on training.

Je dient de test in via ons online formulier op elke modulepagina. Als de test is goedgekeurd krijg je toegang tot de volgende module. Wil je professioneel werken met de gezichtsreflexologie dan is een casestudy die uit minstens 10 behandelingen bestaat ook verplicht om met je schriftelijke examen je diploma te ontvangen.

Boek de cursus Introduction to Facial Reflexology by Lone Sorensen hier

Japanse CosmoFacelift

Ontwikkeld door Lone Sörensen en met veel succes door mij gebruikt in mijn praktijk.

Niet alleen lift/herstelt deze methode de huid, maar hij is ook een bijzondere ontspanningsbehandeling om te ontvangen. Deze facelift  balanceert tegelijkertijd het complete functioneren van het lichaam.

Afhankelijk van de behoeften van de cliënt en zijn voorkeuren kunnen oliën, crèmes en/of aromatherapie toegevoegd worden bij de Japanse Cosmo Facelift behandeling.

De lifting geeft uitstekende resultaten: met slechts een paar behandelingen ziet de huid er verjongd uit en rimpels zijn overduidelijk verminderd zonder de noodzaak van pijnlijke operaties.

Een natuurlijke en instant facelift kan bereikt worden met deze behandeling en cliënten komen keer op keer terug door de uitstekende resultaten.

Het is bekend dat gezichtsuitdrukkingen, stress, vervuiling en het moderne leven over de jaren heen bijdraagt aan veroudering. Dit veroorzaakt dat de spieren in het gezicht hun spanning en elasticiteit verliezen.

Japanse Cosmofacelift is de oplossing!

Voordelen van de JCF basisbehandeling:

 • Verjonging van het gezicht
 • Vermindert rimpels en lijntjes
 • Verbetert de huid en spierspanning
 • Verfrist de huid
 • Verwijdert toxinen(gifstoffen)
 • Balanceert lichaamsfuncties
 • Geeft ontspanning
 • Geeft een detox aan het lichaam.

Boek de cursus Japanese Lifting hier

Neuro Foot Reflex Praxis Vertebralis

Neuro Foot Reflex Therapie Praxis Vertebralis is een 16 CE uur online cursus in het Engels.

De Neuro Footreflex Therapie Praxis Vertebralis is een methode die door Lone Sörensen is ontwikkeld en focust op de relatie tussen de lichaamsstructuur (voornamelijk de wervelkolom) en  lichaamsfuncties. De therapeuten maken aanpassingen om structurele problemen met betrekking tot de uitlijningvan de wervelkolom te corrigeren om de genezing in het lichaam te helpen.

De grondslagen van de Praxis Vertebralis worden gevonden in oude geneeswijzen. Deze praktijk is een van de oudst bekende geneeswijzen.

Neuro Foot Reflexology kan een reflextechniek worden genoemd en is als zodanig gedefinieerd, gebaseerd op de neuro biochemische actie die plaatsvindt wanneer een gebied of punt gestimuleerd wordt op de voeten. Het heeft een algemene en/of gedeeltelijk effect over het gehele lichaam door de reflexen die overeenstemmen met de wervels en de spinale zenuwen.

Onderzoeken en medische studies van de neuro-anatomie in de laatste 10 jaar zijn positief geweest  voor wat betreft vernieuwing, ontwikkeling en verbetering door de voetreflexologie. Deze onderzoeken hebben effectiviteit van de stimulatie van reflexgebieden en punten bevestigd als een complementaire therapie van de reguliere geneeskunde.

Het is een erg effectieve behandeling voor alle soorten pijn en disfuncties.

De wervelkolom is de centrale as van ons leven, wat ons universum overeind houdt. De lichaamshouding reflecteert onze levenshouding. Daarom, als we het zwaar hebben, drukken ze op onze schouders en wervelkolom.

Boek de cursus Neuro Foot Reflex Therapy Praxis Vertebralis hier

Trauma behandeling Bipolair

Bipolaire gezichtsreflexologie is een methode die bestaat uit handmatig verschillende gebieden stimuleren evenals punten van microsystemen op het gezicht, schedel en voeten om trauma en emoties te vrijmaken, welke opgeslagen liggen in het geheugen van de lichaamscellen, het limbische systeem en de amygdala.

Met de bipolaire reflextherapie is het mogelijk om een compleet ontspannen staat te bereiken en innerlijke vrede te vinden.

Leer je cliënten een diepe ontspanning te helpen bereiken tot een niveau van diepe meditatieve staat. Dit zal helpen om de ademhaling en de hartslag te reguleren. Het helpt het lichaam emoties vrij te maken en oude trauma’s die opgeslagen liggen in zowel de bewuste als onbewuste geest.

Met behulp van de bipolaire reflex therapie zullen de hormoon niveaus van het lichaam en de hersenen het neurobiologisch proces reguleren en de neurotransmitters balanceren. Zoals serotonine, dopamine en norepinefrine en antistress hormonen vrijmaken. Wanneer de balans van de interne chemie normaal is zal de client in vrede zijn met zijn lichaam, geest en ziel.

Dankzij dat zal de client energie herwinnen om in staat te zijn zijn wereld weer te controleren en zich scherp, helder en gefocust voelen.

Deze methode kan gebruikt worden voor kinderen, adolescenten, volwassenen en ouderen om hen te helpen bij:

 • Stress
 • Trauma
 • Posttrauma
 • Emotionele onbalans
 • Mentale disfunctie
 • Depressie
 • Burn-out
 • Eetstoornissen

Boek de cursus Trauma treatment, Bipolar Method ONLINE hier

De kristallen lepel

De kristallen lepel, stenen en ballen.

Deze Therapie maakt gebruik van de kristalenergie om de huid te liften en te verstevigen op een natuurlijke manier. Het is de non-invasieve natuurlijke behandeling om de huid te liften in de hals, onder de kin en rond de wenkbrauw/oog. Het is nu ook mogelijk om aanwezigheid van lijnen en rimpels in het decolleté te verminderen. Deze facelift helpt om een betere en frissere uitstraling te verkrijgen van het voorhoofd tot de borststreek.

Add crystal into your Japanese Lifting!

Helder kwarts, ook wel rotskristal genoemd, is bekend als een meester heler en een steen met een grote kracht. Helder kwarts versterkt de psychische kwaliteiten. Het helpt de concentratie en verbetert het geheugen. Rotskristal stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Helder kristal harmonieert alle chakra’s brengt de subtiele lichamen in balans. Helder kristal wordt hooglijk geprezen om zijn mogelijkheid om de geest te reinigen van negativiteit om een hoger spirituele ontvankelijkheid te bereiken. Het wordt beschouwd als de meester van alle helende kristallen door zijn mogelijkheid om de helende vibraties van andere kristallen te verbeteren en te versterken.

Boek de cursus CRYSTAL SPOON-STONE AND BALL LIFTING hier