Japanse Cosmolift

 

De Japanse Cosmolift pakt de problemen aan die ten grondslag liggen aan de huidveroudering, maar ook andere klachten worden niet genegeerd.

In het kort gezegd wordt uw zelfhelend vermogen gestimuleerd.

Door de verschillende reflexzones te behandelen merk ik welke systemen in het lichaam niet perfect werken. Dit kan zijn: het hormonale systeem, of het lymfesysteem. Ook het afweer/immuunsysteem en alle organen worden in het onderzoek meegenomen.

Daarna wordt intensief op de spieren van het gezicht gewerkt; dit verbetert de tonus(spierspanning). Hierdoor wordt de slappe huid steviger.

Door deze aanpak worden niet alleen lichamelijke klachten behandeld. We zijn een drie-eenheid, lichaam, geest en ziel. Behandel je het lichaam dan behandel je ook geest en ziel. Ongetwijfeld is de uitspraak bekend: een gezonde geest in een gezond lichaam.

Een uitbreiding van de behandeling is de kristallen lepel en de kristallen duimstenen. Hiermee voeg je ook de energie van het kristal toe, terwijl je gericht de nek/hals, kin en wangen onderhanden neemt en de lymfedrainage van het gezicht ondersteunt. Het decolleté profiteert mee van deze behandeling doordat de huid bij de sleutelbeenderen wordt meegenomen in de behandeling.