OVER ANNETTE

EVEN KENNISMAKEN

Wie ben ik?

Ik ben Annette Kloosterboer en al meer dan 20 jaar voetreflexoloog. In 1980 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Na mijn opleiding bleef ik veel interesse houden in de mens in al zijn facetten. Daarom heb ik naast mijn diploma fysiotherapie nog andere diploma’s en licenties gehaald voor o.a. Voetreflexologie (plus),Gezichtsreflexologie, Reiki, Metamorfose massage en Facilitator Osho Active Meditations.

Waarom voetreflexologie?

Wat ik fascinerend vind aan

is hoe je met simpele handgrepen op de voet heel veel in beweging kan zetten. Bijvoorbeeld iemand die, overspannen mijn praktijk binnenkomt, na een aantal behandelingen beter grenzen kan aangeven en voor zichzelf kan opkomen.

Tijdens de opleiding Voetreflexologie heb ik zelf ervaren hoe ik veranderde en emoties beter kon verwerken. Dit gun ik anderen ook.

Sinds 2016 pas ik ook gezichtsreflexologie toe. Dit geeft mij nog meer de gelegenheid om specifieke klachten te behandelen. Ook met gezichtsreflexologie behandel ik eerst het hele lichaam, voordat ik het specifieke probleem onderhanden neem, waardoor mijn cliënten op meerdere niveaus helen.

Welke behandelingen bied ik nog meer?

Bij mij kan je terecht voor behandelingen van top tot teen en breng ik je op natuurlijke wijze in balans. Naast voet- en gezichtsreflexologie geef ik Metamorfose massage, Energetische Vertebraal Correctie (EVC), Reiki en Osho Active Meditatipn.

Sinds 2020 ben ik ook OldPain2Go therapeut.

Welke problemen / klachten kan ik aanpakken?

Mensen komen met de meest uiteenlopende klachten. Het varieert van migraine en maag- en darmproblemen, overspannenheid, burn-out klachten tot spier- en gewrichtsklachten en chronische pijnklachten.

 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op voor meer informatie of het inplannen van een afspraak.

Opleidingen

Regelmatig volg ik cursussen en workshops ter verdieping van de voet- en gezichtsreflexologie, waardoor ik op de hoogte blijf van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in dit vakgebied.

Ik ben beroepslid bij de Bond van Europese Reflexologen, B.E.R. en heb een voetreflexologie opleiding gevolgd bij Total Health. Gezichtsreflexologie bij Sorensensistem, OldPain2Go opleiding van Steven Blake bij Mind Yourself en de opleiding tot Facilitator Osho Active Meditations bij Humaniversity.

www.alternatievegeneeswijzen-info.nl

Voetreflexzonetherapeuten in Amstelveen, Ouder-Amstel