Master your Mind

Groeit alles wat je moet en doet op een dag je weleens boven het hoofd ? Hoor je weleens dat “mediteren goed voor je zou zijn ” ? Geen idee waar je zou moeten beginnen en zit al helemaal niet te wachten op nog iets erbij wat je zou moeten leren? Lees dan vooral verder!

Als je ongeoefend bent in mediteren, vereist het voor bijna alle mensen een flink aantal keer oefenen voordat je iets van rust in je hoofd bereikt. Maar al bij je eerste sessie Master your Mind zul je die rust wel ervaren. 

De gehele behandeling duurt 75 minuten maar al na de eerste 10 minuten treedt de ontspanning in en voel je de zo gewenste rust in je hoofd. Ik werk specifiek op centra die de hersengolven beinvloeden zodat de overload aan prikkels door werk, kinderen bezig houden, bellen, etc., afneemt. Hierdoor kun je ‘s nachts weer slapen in plaats van nadenken over wat er allemaal nog gedaan moet worden.

Een cadeau aan jezelf of een ander!

Prijs:             € 55

Duur:            75 minuten

Locatie:        Praktijk Annette Kloosterboer

Lindenlaan 149a,

1185LG Amstelveen

master mind

Meld je direct aan of neem contact op voor meer informatie met Annette Kloosterboer door te bellen naar 06 – 515 73 600 of stuur een e-mail naar info@praktijk-annette-kloosterboer.nl

De regels van het RIVM worden nagevolgd. De ruimte wordt geventileerd, er zijn luchtfilters en er kan voldoende afstand worden gehouden tot de andere deelnemers.