METAMORFOSEMASSAGE

Zwangerschapsreflexologie, hulp in een bijzondere periode

Heb je last van zwangerschapskwaaltjes zoals ochtendmisselijkheid, obstipatie en rugpijn? Zwangerschapsreflexologie kan de zwangere vrouw verlichting bieden tijdens de zwangerschap.

 

KLACHTEN EN EFFECTEN

Zwanger zijn is een bijzondere periode in je leven. Het is dan ook vervelend als je gedurende je zwangerschap last hebt van uiteenlopende zwangerschapsklachten. Zwangerschapsreflexologie is er niet alleen op gericht om de gezondheid van moeder en kind te optimaliseren. Het is ook bedoeld om lichamelijke ongemakken zoveel mogelijk weg te nemen zodat je echt kunt genieten van wat er allemaal gebeurt.

Voetreflex bij zwangerschap werkt bij veelvoorkomende zwangerschapskwalen, zoals maagzuur, rugpijn en obstipatie. Deze klachten kunnen met een gerichte behandeling worden verlicht.

 

 VOETREFLEX NA DE BEVALLING

Zwangerschapsreflexologie is ook uitermate geschikt voor het behandelen van klachten na de bevalling. Zo kan een behandeling helpen bij borstvoedingsproblemen, om weer op krachten te komen of sneller de balans terug te vinden. Ook je baby kan behandeld worden bijvoorbeeld bij darmkolieken en slaapproblemen. Het helpt  je een uitgeruste moeder te zijn die in de hectische tijd na je bevalling weer snel in balans komt. Natuurlijk behandel ik jou en je kindje niet alleen, ik leer je ook wat je zelf kunt doen bij je kindje. Dat brengt iet alleen rust maar verdiept ook de moeder-kind relatie.

 

ONTSPANNING TIJDENS ZWANGERSCHAP

Heb je geen klachten, maar ben je gewoon op zoek naar ontspanning tijdens de zwangerschap? Dan kan zwangerschapsreflexologie ook voor pure ontspanning zorgen voor jezelf en je kindje. Doordat jij je optimaal voelt, heeft je kindje het ook fijn.